Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κριός-Καρκίνος

Ταιριάζουν82%
ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αν σας έλκει ένας Καρκίνος κι αποφασίσετε να δημιουργήσετε σοβαρή σχέση μαζί του, θα πρέπει να θυμάστε συνεχώς να κινήστε αργά και με λεπτότητα, γιατί είναι πολύ πιο συναισθηματικό ζώδιο από τον Κριό, όπως υπονοεί και το στοιχείο του νερού.

Ωστόσο, το θετικό σ’ αυτό το συνδυασμό μπορεί να είναι η ικανότητά σας να εμπνεύσετε τους άλλους. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα όφελος για τους ντροπαλούς και επιφυλακτικούς Καρκίνους. Μπορείτε να τους παρακινήσετε να πάρουν πρωτοβουλίες και να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες.

Το δικό σας όφελος με τον Καρκίνο, θα είναι να καταφέρετε να εκδηλώσετε το ρομαντισμό που κρύβετε, γιατί οι Καρκίνοι είναι πολύ δεκτικοί και αισθησιακοί. Ανήκετε και οι δύο στα παρορμητικά ζώδια. Αυτό δείχνει την ευελιξία, την προσαρμογή και την ανάγκη για ποικιλία στον τρόπο που ζείτε. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι οι Καρκίνοι παραιτούνται πολύ πιο εύκολα κι αγαπάνε περισσότερο από εσάς το σπίτι.

Ο ενθουσιασμός σας που είναι σαν μια συνεχώς ενεργή πηγή θερμότητας, θα ζεστάνει τον ψυχρό και ρευστό Καρκίνο. Αποτέλεσμα; Μια καυτή, ατμώδης σχέση. Ο ατμός είναι καλός όταν πρόκειται για σωματική έλξη και μάλιστα, σεξουαλικά είναι ιδιαίτερα επιθυμητός. Αλλά η ομίχλη που δημιουργείται προκαλεί έλλειψη σαφήνειας σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο κι εκεί βρίσκεται η δυσκολία ανάμεσά σας.

Ο Καρκίνος χρειάζεται μία ήρεμη, σταθερή και τρυφερή ζωή στο σπίτι. Εσείς από την άλλη πλευρά, μάλλον δυσκολεύεστε να ηρεμήσετε και να ταχτοποιηθείτε. Χρειάζεστε ποικιλία στην αγάπη, ενώ εκείνος είναι λίγο πιο σοβαρός και μακροπρόθεσμα, μπορεί να γίνει βαρετός. Όμως μην το βάζετε κάτω.

Αν είναι πρόθυμος να σας προσφέρει την ελευθερία που χρειάζεστε, αυτή η σχέση είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει. Οι πιθανότητες αυξάνονται, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Κριού, μεταξύ 10 και 19 Απριλίου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Δίας είναι ο πλανήτης που επηρεάζει εκείνη την περίοδο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στην ανάγκη του Καρκίνου για σπιτική θαλπωρή.

Η καλύτερη επιλογή για εσάς φαίνεται πως είναι οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 13 Ιουλίου, οι οποίοι κυβερνώνται απ’ τον Άρη, τον Πλούτωνα και το Σκορπιό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς αγάπης με αυτά τα άτομα, γιατί ο Σκορπιός βρίσκει απήχηση στο ζώδιό σας. Θα αποκτήσετε μία έντονη, καρμική σχέση μαζί τους.
Με ποιούς Καρκίνους ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Οι Καρκίνοι γεννημένοι μεταξύ 22 Ιουνίου και 2 Ιουλίου, θα σας φανούν υπερβολικά ευαίσθητοι για τη δυναμικότητα που έχετε ως Κριοί.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Ιουλίου είναι μάλλον απίθανο να καλύψουν την ανάγκη σας για άμεση και αυθόρμητη δραστηριότητα, αφού παραείναι ιδεαλιστές κι ονειροπόλοι για τα γούστα σας.

Αν πάλι δε σας ενοχλεί να περνάτε το χρόνο σας μπροστά στο τζάκι, οι σπιτόγατοι Καρκίνοι, γεννημένοι μεταξύ 21 Ιουνίου και 3 Ιουλίου είναι τέλειοι σύντροφοι για σας.

Δείτε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου